top of page
  • Foto van schrijverAnne van Spall

Een nieuw hoofdstuk!

Bijgewerkt op: 1 nov. 2022


De afgelopen periode is er veel gebeurd en nu kan ik jullie op de hoogte brengen van een nieuwe (grote) stap in mijn yoga avontuur! De studio waar ik zelf veel yogalessen heb gevolgd, en waar ik later ook zelf les ben gaan geven, was toe aan verandering. Marieke -de eigenaresse- stopt met lesgeven maar had wel voor ogen dat wat zij had opgebouwd in de afgelopen jaren ook niet zomaar verloren zou gaan. Na overleg met alle docenten, het laten rusten, weer opnieuw bespreken, doorvoelen en allerlei vormen de revue laten passeren, is het resultaat dat ik, samen met mijn collega Bas, Flow'er Live Yoga door ga starten!


We hebben, net als vele anderen met ons, Flow'er als een hele fijne plek ervaren en we hadden daarmee gehoopt ook de locatie te kunnen behouden. Dat bleek helaas niet haalbaar en zijn we op zoek gegaan naar een mooie vervangende locatie die we uiteindelijk hebben gevonden! Een mooi artikel hierover schreef Edwin Mijnsbergen van Wij zijn de Stad. Ook Marieke schreef een indrukwekkende terugblik van haar jaren waarin zij Flow'er opbouwde.


Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen! Noteer alvast zaterdag 16 april in je agenda voor de opening van de yogastudio in haar nieuwe vorm. Wij hebben er heel erg veel zin in! Je kan ons op instagram al volgen!






33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Herfst

留言


bottom of page